Studio Remi

Twijnstraat 22
3511 ZK, Utrecht
030 231 21 80

De Studio

Onze studio mag dan ook gerust anders genoemd worden en dan niet alleen het uiterlijk. Wij willen u graag met raad en daad bij staan in u beslissing, wat betekent dat wij willen dat u tevreden bent met hetgeen u wilde weten of hebben. Kwaliteit, hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop.

Wij zijn in het bezit van een uitgebreide collectie flash waaruit u ongetwijfeld een keuze zal kunnen maken, maar als het even kan zullen wij proberen om u daarvan af te praten. Wat wij willen is dat iedereen zijn eigen stukje kunst krijgt en dat lukt niet door iets uit een boek te kiezen. Dat betekent wel dat wij er (met plezier) meer energie en tijd in zullen steken om voor u een uniek stukje te creeëren, in welke stijl dan ook.

Ook voor de klant die wat gerichter op zoek is naar bepaalde stijlen, zullen wij ons uiterste best doen. Vandaar ook dat wij geregeld gastartiesten op bezoek hebben uit andere delen van de wereld, zoals Terangitu Netana (Robbie Williams tattoo) uit Nieuw Zeeland, Horishio uit Japan of Bexx uit Amerika en in de toekomst vele anderen. Kortom wij willen u kennis laten maken met hetgeen de wereld te bieden heeft op het gebied van tattoo. Wil u iets meer weten, kom dan gerust vrijblijvend langs voor een informatief gesprek. De koffie is altijd vers.

Openingstijden zijn van MAANDAG tot en met ZATERDAG van 12.00 uur tot 18.00 uur.

Studio Remi