Studio Remi

Twijnstraat 22
3511 ZK, Utrecht
030 231 21 80

Microdermal Werkwijze

Het plaatsen van een microdermal is een compleet andere ervaring dan een piercing. De plek en omgeving waar de microdermal zal komen wordt ontsmet. Met een gekleurde, steriele vloeistof wordt de plaats afgetekend, zodat u goed kunt zien waar de microdermal komt.

Met een biopsy naald (een holle naald) zal er één gaatje worden gemaakt in de huid. Nadat dit is gebeurd kan het sieraad met een tang worden geplaatst. De huid moet een beetje worden opgerekt om het sieraad op de correcte manier onder de huid te plaatsen. Wanneer dit is gedaan, wordt de plek ontsmet. Het steentje is vooraf op het ankertje geplaatst dus die hoeft niet aangedraaid te worden. De microdermal is gezet.

Nadat de rust is weergekeerd en u de microdermal heeft bewonderd, zullen we alle verzorgingsadviezen met u doornemen. Ongetwijfeld zult u niet alles kunnen onthouden, daarom krijgt u na afloop van ons een kaart met alle adviezen zeer duidelijk omschreven. Mocht u dan nog vragen hebben, kunt u natuurlijk altijd per mail contact opnemen. Deze zal zo snel en duidelijk mogelijk worden beantwoord.

Studio Remi