Studio Remi

Twijnstraat 22
3511 ZK, Utrecht
030 231 21 80

Tattoo Prijzen

De prijs van een kunstwerk voor het leven is afhankelijk van een flink aantal factoren...

Zoals elk mens verschilt, verschilt elke tattoo. De prijs van een tattoo is afhankelijk van een aantal aspecten. De opstartkosten van een tatoeage zijn 80 euro. Vanaf daar kunnen we alle kanten op. Hoe meer tijd er in gaat zitten door bijvoorbeeld details, kleur, grootte of de plek waar de tattoo komen moet, hoe hoger de kosten worden.

Hierdoor kunnen wij nooit, ongezien of onbesproken, een duidelijke prijsopgave of-indicatie geven. Mailen of bellen hierover heeft dus ook echt geen zin.

Als u een idee wilt krijgen van de prijs, verzoek ik u dan ook om onze studio te bezoeken zodat we uitvoerig met u kunnen overleggen. Zelfs dan is het een schatting.

Voor het maken van een afspraak vragen wij een aanbetaling van 50 euro. Hiermee reserveren wij tijd en, in het geval van grotere stukken, kunnen we starten met het ontwerpen. Kleinere stukken worden veelal op de dag van de afspraak besproken en/of aangepast aan uw wensen.

De 50 euro word gebruikt om tijd te reserveren voor het plaatsen van de tattoo en word met de eindprijs verrekend.

Als u na het ontwerpen besluit de tattoo niet te plaatsen, vervalt de aanbetaling volledig. Tenslotte is er tijd gestoken in het ontwerpen. De ontwerpen blijven eigendom van de studio tot de tattoo is geplaatst en volledig is afgerekend.

Aanbetalingen vervallen wanneer:
U de afspraak afzegt binnen 2 weken voorafgaand.
U de afspraak verplaatst binnen de 2 dagen voorafgaand. Voor die tijd verhuist de aanbetaling mee.
U onder invloed van drank, drugs of medicijnen op uw afspraak verschijnt.

Studio Remi