Studio Remi

Twijnstraat 22
3511 ZK, Utrecht
030 231 21 80

Tattoo Werkwijze

Een tatoeage is een persoonlijk iets. Een tatoeage moet passen bij de persoon, goed passen op het lichaam en uniek zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in eigen designs. Door overleg, het bespreken van mogelijkheden en wensen kunnen we tot een ontwerp komen dat passend is voor u en niet uit een boek komt waar hele volksstammen al keuzes voor hebben gemaakt.

Om tot een dergelijk ontwerp te komen is het handig om een goed idee te vormen van wat u wilt. Om ons een idee te geven van de dingen die u mooi vindt, kunt u afbeeldingen of zelfs eigen tekeningen meenemen, ook als u totaal geen tekentalent heeft. Het geeft ons een idee vanuit waar we kunnen starten en in welke richting wij onze ontwerpen kunnen sturen. Wij zullen nooit plaatjes of tattoo’s van internet letterlijk overnemen.

De ontwerpen zullen worden besproken en aangepast tot we tot het gewenste resultaat zijn gekomen. Vaak tekenen we de ontwerpen uit op de huid, zodat we kunnen bekijken hoe een bepaald ontwerp op het betreffende lichaamsdeel uitkomt. Het is dus ook raadzaam om te proberen een budget te bepalen voor uw tattoo. Tenslotte is een tattoo voor het leven!

Op het moment dat we beiden tevreden zijn gaan we over tot het tatoeëren. Alle informatie over de pijnervaring en verwachtingen van het proces worden uitvoerig besproken voordat we daadwerkelijk gaan tatoeëren.

Alle informatie over de nazorg zullen uitvoerig besproken worden nadat de tatoeage is geplaatst en is afgeplakt. Hiervan krijgt u ook een omschrijving mee, zodat u een geheugensteuntje heeft en uiteraard zijn we altijd bereikbaar voor vragen.

Studio Remi